Toen ik dit op Carlinda's weblog zag, wilde ik het ook onmiddellijk hebben! In deze dozendoolhof vinden konijntjes allerlei schuilhoekjes en springmogelijkheden. Het fijne aan deze doos is, dat je makkelijk kan afwisselen door de inrichting telkens te veranderen, zo blijft het interessant en boeiend. Zoals je ziet heeft Snowy het al uitvoerig geïnspecteerd, Fluffy was aanvankelijk wat bang zoals gewoonlijk, maar ook zij heeft de doos ondertussen ontdekt, kijk maar. Speeldoos en telefoonboek, een gewone doos kan voor uren knaag- en speelplezier zorgen. Neem een doos zonder plakband of nietjes en knip er een deur en venster. De rest zal jouw konijn wel verder afmaken. En wat dacht je van een telefoonboek aan flarden scheuren?

haar opsteken klem kan doorsteken om speelgoed aan te hangen maar je kan er evengoed groenten of snoepjes in verstoppen. En de stammen op zich bieden fijn zigzag en knaagplezier. Dozendoolhof (met dank aan, carlinda omdat ik haar idee mocht gebruiken).

Eender welke bak is goed, als het maar een beetje stevig. Het zand huis is gewoon speelzand voor kinderen. Indy is mijn eerste konijn dat een zandbak wél leuk vindt, Fluffy en Snowy vonden zand tussen hun teentjes maar niets ;-). Voor Indy gebruik ik nu een oude hondenmand (zonder gaten in de bodem natuurlijk) omdat ze niet in een curverbak durft te springen. En het filmpje waaruit deze foto komt: Met dank aan Sonja dat ik de foto's van haar nientje en inmiddels overleden Flappy mag gebruiken. Hieronder een filmpje van Celeste, het konijntje van Anja. Zij demonstreert hoe leuk het is om te rollen in een zandbak! Nog een filmpje: Joris en Donna, de konijntjes van Petra van Tol die graven, rollen, duwen enz. Speeltuin, omdat ik wat natuurlijker speelgoed wilde dat veel variatie kon bieden, heb ik mijn vriend de aanzet tot dit idee gegeven. Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft deze creatie en opstelling volledig zelf bedacht! Om de bouwplannen te bekijken, klik hier.

haar opsteken klem

Groene gloed in haar, hoe kom


29/04 19u15 3 29/04 19u00 2 29/04 19u00 2 29/04 19u00 2 29/04 18u15 2 29/04 18u15 0 29/04 18u00 0 29/04 18u00 0 29/04 17u45 0 29/04 17u30 0 29/04 17u15 0 29/04 17u00 0 29/04 16u30 0 29/04 16u30 0 29/04 16u30 0 29/04 15u45 0 29/04 15u15 0 29/04 14u45 0 29/04 14u45 0 29/04 14u30 0 29/04 14u30 0 29/04 14u30 0 29/04 14u15. Speelgoed voor konijnen, voor konijnen is het heel moeilijk om iets geschikt in de gewone dierenwinkel te vinden, of je moet je licht gaan opsteken bij het honden-, katten- of knaagdierenspeelgoed. Gelukkig malen konijnen er niet om of je nu veel of weinig geld uitgeeft, zo lang het maar leuk en vél. Want denk eraan: een verveeld konijn grote wordt een stout konijn! Hieronder vind je nuttige tips waar jullie lieve konijntjes dankbaar gebruik van zullen maken. Waardevolle links waar je wél heel leuk konijnenspeelgoed kunt kopen: online webwinkels! Zandbak, konijntjes zijn echte gravers dus het ideale speelgoed voor hen is hun eigen zandbak! Zeker als je niet wil dat je hele tuin omgespit wordt.

Je haar opsteken met een haarklem news Today


Boomstronk, bij gebrek aan een tuin, kunnen ze toch buiten spelen op een overdekt terras wat ik op natuurlijke wijze probeer in te richten met. Speelgoedkonijn en bijtkoord, waar een speelgoedkonijn al goed voor is: om op te sabbelen, om mee te smijten. Hetzelfde geldt ook voor een bijtkoord voor honden. Ook hier geldt: altijd opletten dat ze de stof of draden niet inslikken, het kan verstopping of verstikking veroorzaken. Houten knaagblok en dennenappels, een houten blok met gaatjes die eigenlijk voor hamsters bedoeld. Afgeschaft voor hamsters wegens te klein maar heel bruikbaar voor konijnen! En dennenappels zijn eveneens ideaal om mee te smijten en aan te knagen.

haar opsteken klem

Mijn hamster is er te groot voor en ik ben bang dat ze er op een dag in klem komt te zitten. Zodra je merkt dat de ijzerdraad fel zichtbaar wordt: weggooien en andere kopen. Oude zakdoek rugzak sabbelen, vraag me niet waarom maar Fluffy vindt het zalig om op een oude zakdoek te sabbelen. Dit kan echt lang doorgaan. (Wel opletten dat ze de stof niet opeten, dit kan verstopping veroorzaken).

Kartonnen ring of wc-rol. Of met kartonnen ringen en wc-rollen gooien: geweldig! Ballenbad, een konijnenvariant op het bekende ballenbad: een lage doos vol met wc- en keukenrolletjes en proppen krantepapier. Kijk maar hoe ze het er én voor én uitsmijten. S.: ook om te vermijden dat er nog meer behang sneuvelt.

100 Best, dating, sites - reviews of the top dating websites

Het fijne aan deze doos is, dat je makkelijk kan afwisselen door de inrichting telkens te veranderen, zo blijft het interessant en boeiend. Zoals je ziet heeft Snowy het al uitvoerig geïnspecteerd, Fluffy was aanvankelijk wat bang zoals gewoonlijk, maar ook zij heeft de doos ondertussen ontdekt, kijk maar. Speeldoos en telefoonboek, een gewone doos kan voor uren knaag- en speelplezier zorgen. Neem een doos zonder plakband of nietjes en knip er een deur en venster. De rest zal jouw konijn wel verder afmaken. En wat dacht je van een telefoonboek aan flarden scheuren? Grasnest, hier kunnen online ze ook uren zoet mee zijn: een grasnest dat eigenlijk voor hamsters bedoeld.

haar opsteken klem

10 Best hair Detanglers: Detangling Shampoo, conditioner

Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft deze creatie en opstelling volledig zelf bedacht! Om de bouwplannen te bekijken, klik hier. Het is gemaakt van mdf wat maakt dat het niet al te zwaar. Het plateautje kan dienen om op te liggen en onder te schuilen of spelen. In de berkenstammetjes zijn op diverse plaatsen gaatjes geboord zodat je er stokjes kan doorsteken om speelgoed aan te hangen maar serum je kan er evengoed groenten of snoepjes in verstoppen. En de stammen op zich bieden fijn zigzag en knaagplezier. Dozendoolhof (met dank aan, carlinda omdat ik haar idee mocht gebruiken). Toen ik dit op Carlinda's weblog zag, wilde ik het ook onmiddellijk hebben! In deze dozendoolhof vinden konijntjes allerlei schuilhoekjes en springmogelijkheden.

Het zand is gewoon speelzand voor kinderen. Indy is mijn eerste konijn dat natuurlijk een zandbak wél leuk vindt, Fluffy en Snowy vonden zand tussen hun teentjes maar niets ;-). Voor Indy gebruik ik nu een oude hondenmand (zonder gaten in de bodem natuurlijk) omdat ze niet in een curverbak durft te springen. En het filmpje waaruit deze foto komt: Met dank aan Sonja dat ik de foto's van haar nientje en inmiddels overleden Flappy mag gebruiken. Hieronder een filmpje van Celeste, het konijntje van Anja. Zij demonstreert hoe leuk het is om te rollen in een zandbak! Nog een filmpje: Joris en Donna, de konijntjes van Petra van Tol die graven, rollen, duwen enz. Speeltuin, omdat ik wat natuurlijker speelgoed wilde dat veel variatie kon bieden, heb ik mijn vriend de aanzet tot dit idee gegeven.

10 Best Drugstore hair Masks - rank and Style

Speelgoed voor konijnen, voor konijnen is het heel moeilijk om iets geschikt in de gewone dierenwinkel te vinden, of je moet je licht gaan opsteken bij het honden-, katten- of knaagdierenspeelgoed. Gelukkig malen konijnen er niet om of je nu drugstore veel of weinig geld uitgeeft, zo lang het maar leuk en vél. Want denk eraan: een verveeld konijn wordt een stout konijn! Hieronder vind je nuttige tips waar jullie lieve konijntjes dankbaar gebruik van zullen maken. Waardevolle links waar je wél heel leuk konijnenspeelgoed kunt kopen: online webwinkels! Zandbak, konijntjes zijn echte gravers dus het ideale speelgoed voor hen is hun eigen zandbak! Zeker als je niet wil dat je hele tuin omgespit wordt. Eender welke bak is goed, als het maar een beetje stevig.

Haar opsteken klem
Rated 4/5 based on 908 reviews