Je traint jezelf door de dagen heen om afscheid te nemen van spullen. Hierdoor word je een steeds betere opruimer. Je voelt een directe beloning, en morgen weer, en de dag daarna weer. Omdat je meer energie hebt per project, zal je opruimwerk van hogere kwaliteit zijn. Hierdoor blijft het (waarschijnlijk) langer opgeruimd. Dagelijks opruimen houdt je scherp. Het zorgt ervoor dat je minder nieuwe spullen in huis haalt.

veel stof in huis zul je niet de neiging hebben om het bijltje erbij neer te gooien. Het kost je minder energie.

De symptomen meest aantrekkelijke oplossing is alle rotzooi beetpakken en het in een kast proppen. Zoek ik later wel uit. En ondertussen heb je je kamer vooral rommeliger gemaakt. Laat jezelf niet los op grote opruimprojecten. Opruimen kost altijd meer tijd en energie dan je denkt. Kies in plaats daarvan voor kleine projecten, en doe er elke dag eentje. Heb je toch zin om meer te doen? Rond dan eerst het ene project af, voordat je aan het volgende project begint. Dus, eerst een plank in de berging. Dan de volgende plank.

veel stof in huis

De beste zonwering voor ieder budget


Wil je je leven graag simpeler maken, maar word je tegengehouden door de complexiteit van de rommel in je huis? Met naar deze tips ruim je je huis simpel en stap voor stap. Pak elke dag een klein project aan. We weten allemaal hoe het gaat. Je begint met het opruimen van je bureau, en drie uur later is de hele kamer overhoop. Omringd door mappen, boeken, kantoorgerei en verdwaalde zweetsokken. Je voelt je verslagen. Hoe ga je deze opruimpoging tot een goed einde brengen?

De beste zonwering voor ieder


De én zal warm worden van het design, de ander zal het niks vinden, maar als dit jouw smaak is is het vooral goed om te weten dat hij kwalitatief gewoon meer dan keurig is, en aan die show mogelijkheden die voor moderne componenten veelal. Er zijn wat kleine praktische zaken om rekening mee te houden als je er mee aan de slag gaat. Geen minpunten per sé, maar de verkeerde aanschaf kan je toch wat praktische problemen geven. Zo is hij duidelijk gericht op custom loop builds met die grote ruimte tussen moederbord en radiator. Mocht je voor een aio gaan zorg dan dat je er én hebt met slangen die lang genoeg zijn. De nzxt kraken X62 past wel, de Thermaltake floe 360 niet, maar het grote gat tussen moederbord en koeling lijkt toch echt bedoeld voor een reservoir. Ook moet je grafische kaart niet dikker zijn dan de 134mm unit die wij gebruiken, want gecombineerd met de kabels vanuit onze seasonic voeding gaat dat -net-, iets wat met een waterblock vermoedelijk niet zon punt zal zijn. Daarbij dien je rekening te houden dat de panelen erg donker getint zijn, dus wil je veel door het glas zien dan moet je wel de nodige leds toevoegen, al heeft het weer als voordeel dat je aan de andere kant wat minder ziet van.

veel stof in huis

Showcase, bij een zaklamp dergelijke open case hoeven we het niet eens over temps of decibellen te hebben. Koop je stille hardware zoals wij hier inzetten hoor je niks, koop je luide hardware, raad eens hoeveel demping je krijgt. Temperaturen ook, dit is gewoon een open bench constructie, geen enkel degelijk component dat in chance deze situatie iets anders gaat doen dan goed presteren. Het glas is vrij donker getint. Dat geeft een bescheiden effect met leds eigenlijk, want subjectief wellicht prettiger is dan dat het te veel in your face. Aan de andere kant, wil je dus meer dan een bescheiden verlichting zien dan zal je dus wel wat leds moeten toevoegen, zo zien we de kleine details in het moederbord enkel doorschijnen als het echt donker.

Iets van een rgb strip onderin wellicht? Verder kan je de behuizing op zijn kant zetten, maar ook als testbench gebruiken. Wel een grote testbench wat dat betreft, maar als je het wil, kan het. Let verder op dat je geen videokaarten pakt die breder zijn dan deze asus rog strix geforce gtx 1070 ti met zijn 134mm (default is 120mm, maar menig kaart is wat breder dat past namelijk maar net met de voedingsstekkers van de seasonic Focus Plus. Een dikkere psu of een voeding met stuggere kabels en het gaat niet lukken. Conclusie, de raijintek paean is een echte niche case, een show case die niet voor iedereen weggelegd zal zijn maar én die duidelijk in deze tijd past: Nette bouwkwaliteit, nette afwerking, tempered glass en vooral genoeg mogelijkheden om echt wat moois neer te zetten.

Irobot: uw partner voor een schoner

Asus rog maximus x hero bordje erin, bijpassende Strix gtx 1070 ti erbij, en voor de koeling gaan we voor de ons bekende nzxt kraken X62. Een 360mm model past wel, maar veel aios hebben slangen die gewoon niet lang genoeg zijn. Die van de Kraken gaan gelukkig wel, maar het grote gat tussen de radiator en het moederbord maakt duidelijk dat deze case eigenlijk voor custom water gemaakt. Helaas is het geen doen om voor elke case review een custom loop op te zetten, maar het vereist weinig creativiteit om in te beelden hoe het eruit zou zien als je er een reservoir tussen zou hebben. Kabelmanagement is wat beperkt. Je kan de ringen er op plakken, maar gezien wij onze builds tijdelijk hebben staan laten we het er maar zo bij met wat kabelbinders. Er is ruimte genoeg om het heel strak te maken, maar het zal je de nodige tijd kosten. Wat je overigens niet ziet is dat.5 drive bay onder de frontpanel aansluitingen gewoon door ons gebruikt wordt. Wij hebben de nzxt hue controller erin zitten voor de rgb aer fans die je ziet, maar daar past dus ook prima een extra ssd waardoor je de twee anderen voor hdds zou kunnen gebruiken als je wilt.

veel stof in huis

Vochtbestrijding in huis uit

Expansieslot bracket schroeven we krultang aan de ene kant erop, psu bracket aan de andere. Voeding erin, en daar gaat weer een bracket over om hem op zijn plaats te houden. We gebruiken een redelijk bescheiden afgemeten seasonic Focus Plus Platinum, maar ruimte genoeg voor een extreem lang model als je dat wilt. Voor harde schijven, ssds of andere optionele zaken hebben we ook een groot bracket wat we er op schroeven. Alles met duimschroeven tot dusver, en alles ook gewoon van nette kwaliteit, helemaal niks op aan te merken, en volgens de specs ook geen gebrek aan opslagopties. Front I/O hoeft wel, niet per sé aan de voorkant natuurlijk. Kan, maar kan ook bovenop als je dat wilt. En daarmee zijn we er eigenlijk al bijna, dus de case in elkaar zetten zullen we geen echt werk noemen. Onze build, de binnenkant kunnen we overslaan, dus we gaan direct naar het opbouwen van onze setup.

De features en specs: de basis is een stevige, geborstelde plaat. Die gaat geen kant op nog voordat we het glas plaatsen. Afwerking keurig, weinig op aan te merken. Geen overdreven gatenkaas ook. Acht pootjes schroeven we aan elkaar op die plaat. De behuizing staat er ook op, dus de keuze voor een soort dik rubberent voet achtig materiaal is wel prima. Houdt wel wat stof aan echter, dus daar zal je af en toe een doekje over willen halen.

Huis, lobkowicz - wikipedia

Technisch gezien een product uit de categorie behuizingen, maar de raijintek paean die we vandaag bekijken past de naam showcase of testbench wellicht wat beter. Hoe dan ook: we gaan een opvallende constructie bekijken en zeker geen kast in de traditionele zin van het woord. Veel meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken, laten we gewoon direct beginnen met deze paean die een prijskaartje van ca 179 euro kent, exclusief verzenden. Beschikbaarheid van raijintek hun meer exotische producten is niet denderend, dus bij skin interesse kan je het beste even op kijken, bij de oosterburen dus. Opbouw, jawel, opbouwen, want we moeten iets werk verrichten voordat we deze constructie kunnen aanschouwen. De paean is een open case en net zoals bijvoorbeeld de Thermaltake core modellen komt ook deze raijintek in losse onderdelen aangeleverd. Alle onderdelen netjes in schuim, geen opmerkingen wat dat betreft, en we zien wat zakjes met schroefjes, een schroevendraaien, en wat plak-kabelbinders. Allemaal ok, al zouden we een klein doosje met voorgesorteerde schroeven niet erg vinden. Wat kan je ermee?

Veel stof in huis
Rated 4/5 based on 921 reviews